InfoNašim krajemZabava

10. JAILHOUSE FESTIVAL Stiže međimurski stand-up komičar Vlatko Štampar

Lepoglava je u kolovozu neozaobilazna destinacija, a isplatit će se pogledati što su mladi iz Lepoglave za vas pripremili kroz sve dane trajanja Jailhouse festivala

Lepoglava – Program se polako puni, a vrijeme je da otkrijemo tko vas to još očekuje na jubilarnom, 10. Jailhouse festivalu u Lepoglavi.

To je staro-novo ime Jailhouse festivala Vlatko Štampar, međimurski komičar koji već dugi niz godina nasmijava publiku diljem Hrvatske.

Vlatko se nakon nekoliko godina ponovno vraća na Jailhouse, a kroz godine je njegova popularnost u konstantnoj uzlaznoj putanji!

On je senzualni, on je puteni, on je fenomenalan i urnebesan, jedan od najpoznatijih stand-up komičara na ovim prostorima i upravo on zatvara jubilarno izdanje Jailhouse festivala.

Vlatko Štampar za sam će vas kraj jubilarnog Jailhousea nasmijavati do suzastand up comedy showom “Odraslost”, a nastup je na rasporedu u nedjelju, 18. 8., u večernjem terminu.

Pratite Jailhouse festival na Facebooku i Instagramu kako ne bi propustili najnovije informacije.

Lepoglava je u kolovozu neozaobilazna destinacija, a isplatit će se pogledati što su mladi iz Lepoglave za vas pripremili kroz sve dane trajanja Jailhouse festivala.

Tags

Povezani Članci

Close