GospodarstvoInfo

11. SAJAM POSLOVA U “Balonu” sportske dvorane u Graberju u četvrtak

Varaždin – Varaždinski regionalni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, sutra će, jedanaestu godinu za redom, održati Sajam poslova u Varaždinskoj županiji, s ciljem povećanja mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranja partnerskih odnosa među dionicima na tržištu rada.

Sajam poslova održat će se sutra od 10 do 14 sati u “Balonu” sportske dvorane u Graberju, te će se na njemu predstaviti više od 40 poslodavaca iz svih grana djelatnosti, koji će ponuditi više od 600 slobodnih radnih mjesta te ostvariti direktan kontakt s posloprimcima.

Tako će se i nezaposlene osobe moći upoznati s potražnjom za kadrovima na području Varaždinske županije, te ostvariti i osobni kontakt s poslodavcima.

Osim što će se na Sajmu poslova moći dobiti spomenute informacije, posjetitelji će se moći informirati o uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, dobiti informacije o poslodavcima, njihovim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem, znanjima i vještinama koje traže poslodavci, ispuniti upitnik za zapošljavanje, te sudjelovati u raznim radionicama.

Inače, sam je sajam namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima i svim zainteresiranima za aktivno uključivanje na tržište rada, upoznavanje sa sadašnjom ponudom i potražnjom na području Varaždinske županije.

Povezani Članci

Close