IzdvojenoSportVijesti

12. memorijalni malonogometni turnir sjećanja na Tomu Jambora, Stjepana Vusića i Josipa Kapustića – 26./27.8.2017.

Žarovnica / Jerovec – Braniteljske udruge Grada Ivanca i Grada Lepoglave organiziraju u subotu i nedjelju, 26. i 27. kolovoza, 12. Memorijalni malonogometni turnir sjećanja na hrvatske branitelje Tomu Jambora, Stjepana Vusića i Josipa Kapustića, poginule u studenom 1991. godine u obrani Vukovara

Program turnira započet će u subotu u 17 sati na športskom igralištu u Žarovnici, kada će revijalnu utakmicu odigrati mlade nade Ivančice i Lepoglave, igrači dobi do 12 godina, a potom će u 18 sati biti upriličeno njegovo svečano otvaranje.

U Žarovnici će se u subotu igrati po skupinama, nakon čega će biti poznati parovi utakmica u kojima će se u nedjelju u Jerovcu razigravati za poredak.

Program drugog dana, u nedjelju, održava se na igralištu u Jerovcu, a započinje u 17 sati revijalnom utakmicom u kojoj će igrati momčadi sastavljene od hrvatskih branitelja iz Ivanca i Lepoglave, dok će završnica seniorskog turnira započeti u 18 sati.

Dodjela nagrada najboljim ekipama i pojedincima predviđena je za 21 sat.

Kotizacije nema, pobjedniku će pripasti prijelazni i pokal u trajno vlasništvo, drugo i trećeplasirani osvajaju pokale, a nagrade će biti uručene i najboljem strijelcu i golmanu.

Ekipe svoje sudjelovanje mogu prijaviti na broj telefona 098/423 842 (Mario), 099/851-9159 (Nikola), 092/120-4607 (Tomislav), moguća je i prijava na dan turnira, na igralištu u Žarovnici, zaključno sa 17:30 sati.

Svim sudionicima turnira omogućena je besplatna hrana.

Pobjednik prošlogodišnjeg bila je momčad Dubravca.

Povezani Članci

Close