InfoUdruge

Sveti Nikola posjetio i Udrugu udomitelja ‘Nada’ Ivanec

Ivanec – Kao i ranijih, tako je Sveti Nikola i ove godine posjetio Udrugu udomitelja “Nada” Ivanec.

A s obzirom da ima sve više posla i treba podijeliti sve više darova, u pomoć su mu priskočile i djelatnice Udruge.

Najprije su posjećene bake u udomiteljskim obiteljima koje su se posebno razveselile slatkim poklon paketima, a osmijeh na njihovim licima govorio je više od tisuću riječi.

Potom su djeci uručeni darovi u amfiteatru Srednje škole u Ivancu, gdje su ona za sv. Nikolu pripremila poseban doček, uz recitacije, pjesmu, ples i glumu, a u izvedbi su pomogle i učenice Srednje škole Ivanec.

U pratnji sv. Nikoli došao je i Krampus, no osim hrpe šiba uz sebe je imao košaru bombona.

Budući da su sva djeca ove godine bila iznimno dobra i vrijedna, sv. Nikola je za svako dijete imao slatki poklon paket, a u kupnji slatkiša pomogli su mu Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Grad Ivanec, Općinja Bednja i tvrtka Tomo d.o.o.

Povodom darivanja, sva djeca iz udomiteljskih obitelji dobila su ‘Knjigu života’, prvu ‘Knjigu života’ u Hrvatskoj koju je objavila Udruga udomitelja “Nada” u sklopu programa “Pomoć djeci danas za bolje društvo sutra”, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pomogli su i Srednja škola Ivanec, djevojke koje su svojim plesnim nastupima upotpunile program, njihove mentorice Danijela Sabol, Jelena Gotal i Nika Druško, te pedagoginja Nadica Levanić.

Foto: Marijan Friščić

Povezani Članci

Close