InfoIzdvojenoObrazovanje

2. FESTIVAL INFORMATIKE e – Ivanovci I iz ivanečke osnovne škole osvojili 2. mjesto – Laura Friščić najbolja među petim razredima

Radi se o timskom natjecanju u kojem se provjeravaju dvije kategorije; osnove informatike te programiranje

U Prvoj gimnaziji u Varaždinu je u organizaciji Varaždinske županije i Centra izvrsnosti iz informatike održan drugi 2. Festival informatike za osnovne i srednje škole pod nazivom “INFO-FEST”.

Radi se o timskom natjecanju u kojem se provjeravaju dvije kategorije; osnove informatike te  programiranje.

Ivanečku školu predstavljala su dva tima; e – Ivanovci I pod mentorstvom učiteljice Renate Papec te e – Ivanovci II mentora učitelja Željka Simić.

e – Ivanovci I u sastavu Laura Friščić, Marino Bruža Habek , Lovro Maček i Noah Taourirt  zauzeli su izvrsno drugo mjesto, a u pojedinačnoj kategoriji posebno se istaknula Laura Friščić koja je u kategoriji petih razreda zauzela prvo mjesto.

e – Ivanovci II nastupili su u sastavu Luka Gladović, Leon Siročić, Karlo Lukačić i Marija Četrtek.

Osim  e – Ivanovaca I i II školu su predstavljali i drugi učenici koji su sudjelovali u radionicama, a posebno su se istaknuli Hana Čavlek i Simon Kušter koji su sudjelovali u radionici web 2.0 alati učiteljice Renate Papec.

  1. festival matematike održan je u sklopu obilježavanja Dana Centara izvrsnosti Varaždinske županije, a okupio je 160 informatičara iz osnovnih, te 40 iz srednjih škola.

Foto: OŠ Ivanec

 

 

Tags

Povezani Članci

Close