21. gradsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice Ivanec na igralište u Margečan dovelo preko 200 vatrogasaca – DVD Gačice s najviše prvih mjesta

Margečan – Na nogometnom igralištu Krka Mladost u Margečanu održano je 21. gradsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice Ivanec. Preko 200 vatrogasaca okupljenih u 18 natjecateljskih odjeljenja okušalo se u izvođenju tradicionalnih vatrogasnih vježbi te štafetnoj utrci na 400 m bez prepreka.

U sedam natjecateljskih kategorija za naslov najboljeg borilo se sedam odjeljenja podmlatka, tri odjeljenja vatrogasne mladeži te devet odjeljenja vatrogasaca u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Po prvi put na natjecanju je nastupilo žensko odjeljenje DVD-a Margečan u seniorskoj, “A” kategoriji.

Kod pomlatka (djeca u dobi od 6 do 12 godina) najbolji su bili dječaci iz DVD-a Ivanec ispred DVD-a Radovan i Margečan, a kod djevojčica prvo i drugo mjesto zauzele su djevojčice iz DVD-a Margečan i Salinovec.

Mladići iz DVD-a Gačice ovaj put nisu imali konkurenciju u kategoriji vatrogasne mladeži, a kod djevojaka prvo i drugo mjesto su podijelile viceprvakinje s ovogodišnjeg županijskog natjecanja mladeži članice DVD-a Ivanec te članice DVD-a Margečan.

U najjačoj kategoriji, među vatrogascima i vatrogaskama, u “A” i “B” kategoriji. nastupilo je 9 odjeljenja.

U kategoriji muški “A” najbolji su bili članovi DVD-a Gačice, ispred kolega iz DVD-a Radovan, a u “B” kategoriji (svi članovi odjeljenja stariji od 30 godina) titulu prvaka ponijeli su članovi DVD-a Radovan dok su vatrogasci iz DVD-a Margečan osvojili drugo mjesto.

Uz muški pomladak, najbrojnija kategorija na natjecanju bila je ženska “A” gdje su se među 5 odjeljenja najboljima pokazale članice DVD-a Gačice, a za njima slijede članice DVD-ova iz Margečana, Ivanca, Bedenca i Radovana.

DVD s najviše osvojenih 1. mjesta je DVD Gačice.

Rezultati:

VZGI_21o gradsko natjecanje_2017_rezultati

Vježbe i štafetne utrke odrađene su uz bučnu potporu velikog broja navijača.

Diplome i za sudjelovanje svima te nagrade najboljim desetinama dodijelio je predsjednik VZG Ivanec, Zvonko Videc, koji je domaćinima, DVD-u Margečan, uputio pohvale i zahvalu za odličnu pripremu ovog događaja.

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!