SportVijesti

3. ZIMSKI POLUMARATON U tijeku prijave za utrku u Varaždinu – novitet utrka na 10 kilometara – “Mrzli cener”

Trkači na 10 kilometara startat će u 10:20 sati i trčati jedan krug cestom uz Aquacity do raskrižja s državnom cestom D2 u Trnovcu, kod Slobodne zone, i natrag, dok će polumaratonci trčati dva kruga iste dionice

Varaždin – Trkački klub Marathon 95 organizira 3. Zimski polumaraton, koji će se održati u nedjelju, 3. veljače 2019.

U sklopu polumaratona trčat će se i utrka na 10 kilometara – „Mrzli cener“, a start i cilj obiju utrka bit će kod Arene u Varaždinu.

Trkači na 10 kilometara startat će u 10:20 sati i trčati jedan krug cestom uz Aquacity do raskrižja s državnom cestom D2 u Trnovcu, kod Slobodne zone, i natrag, dok će polumaratonci trčati dva kruga iste dionice.

Sudionici polumaratonske utrke startaju od 10:30 sati pa dalje u razmacima, prema svojoj starosnoj dobi, prvi startaju trkači kategorije 70 +, a posljednji, u 10:51 sati, startaju trkači mlađi od 40 godina.

Startnina za Zimski polumaraton je 80 kuna, za „Mrzli cener“ 70 kuna, a prijave su aplikacijom na web-stranici Marathona 95.

Startnina uključuje startni broj, elektronsko mjerenje vremena (chip), unikatnu finišersku medalju i konzumaciju hrane, čaja te kuhanog vina u cilju.

Novčane nagrade i pehare primit će troje najboljih u apsolutnoj, te u dobnim kategorijama.

Pobjednici 2. Zimskog polumaratona u konkurenciji 268 trkača iz pet država bili su Slovenci Matjaž Vrhunc i Helena Javornik.

Aplikacija za prijave

Povezani Članci

Close