HumanostInfoIzdvojenoUdruge

395 PAKETA ZA 301 OBITELJ Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji s volonterima dostavlja prehrambene pakete obiteljima u potrebi

Zahvaljujući svima, socijalno-ugrožene obitelji iz evidencije GDCK Ivanec prima vrijedne prehrambene i higijenske pakete za predstojeće blagdane

Ivanec – Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec je s podjelom osnovnih prehrambenih paketa, dječjih paketa i dodatnih higijenskih paketa specifičnih za ovu epidemiološku situaciju krenulo krajem proteklog tjedna, te nastavilo u ovom.

Pripremiljeno je 395 komada paketa za 301 obitelj s područja koje u svoje radu pokriva, a to je područje bivše Općine Ivanec.

U podjelu paketa uključili su se Dobrovoljna vatrogasna društva Lepoglava, Bednja, Donja Voća, Klenovnik, Donje Ladanje i Maruševec, potom udruge s područja grada Ivanca, volonteri, koji su preuzeli po pakete, pomogli pri utovaru i krenuli na teren u raspodjelu.

DVD Donje Ladanje

Razumljivo, na siguran način, kakav ova situacija zahtijeva, čuvajući zdravlje naših korisnika, ali i svoje.

Zahvaljujući svima, socijalno-ugrožene obitelji iz evidencije GDCK Ivanec prima vrijedne prehrambene i higijenske pakete za predstojeće blagdane.

DVD Maruševec
Foto: DVD Maruševec

Tags

Povezani Članci

Close