Udruge

5. međunarodna utrka vatrogasaca i 2. euro kup profesionalnih vatrogasaca Mali Lošinj 2015

 

Na 5. međunarodnoj utrci vatrogasaca te 2. euro kupu profesionalnih vatrogasaca održanom u na rivi u Malom Lošinju, nastupilo je i dvanaestero vatrogasaca trkača iz DVD-a Bedenec i Ivanec, zajedno s četiri kolegice iz DVD-a Donja Voća i postiglo odlične rezultate.

 

Osvojeno je 10 odličja u pojedinačnom poretku, po četiri zlatna i srebrna i dva brončana, te 4 u ekipnom poretku, po dva zlatna i srebrna. U konkurenciji odraslih muškaraca, pobjednik je Tomaž Dolar iz Jesenica, Kruno Kučej osvojio je 8. mjesto ukupno i srebrnu medalju u kategoriji MS, Darko Petak bio je 10. ukupno i 2. u kategoriji M40, a Stjepan Petak 18. ukupno i zlatni u kategoriji M45, svi članovi DVD Bedenec, kojem je pripala srebrna medalja ekipno.

 

Kod žena najbolja je bila Karla Glavočić iz Cresa, članica DVD Ivanec, Nikolina Hudoletnjak, osvojila je 7., a Ivana Kruhoberec i Patricija Petak iz Bedenca 8 . i 18. mjesto u konkurenciji 23 trkačice, s time da su im u kategoriji ŽS pripala prva tri mjesta, samim tim i ekipna pobjeda. Kod dječaka do 12 godina Jakov Banić iz DVD Ivanec osvojio je 1., Luka Petak 7., a Hana Hunjet 14. mjesto, oboje iz DVD Bedenec, što im je donijelo srebrnu medalju u ekipnom poretku. U kategoriji 16 godišnjaka, Edi Petak iz DVD Bedenec bio je 1., Tomislav Željezić, također iz Bedenca, osvojio je 3. mjesto među dječacima, a Doroteja Željezić 2. mjesto među djevojčicama, što im je donijelo ekipnu pobjedu.

 

Ekipi djevojaka iz DVD Voća, Moniki Kočet, Mateji Kokot, Gloriji Smontara i Petri Vrabec za ‘dlaku je pobjeglo’ 3. mjesto.

Povezani Članci

Close