Sport

5. Zimska brdska liga “Lužec 2014/2015” – rezultati predzadnjeg kola

 

Novi Marof – Po teškim uvjetima, na blatnoj, snježnoj i ledenoj stazi održano je 3. (predzadnje) kolo 5. Zimske brdske lige “Lužec 2014/2015”. Liga je to koja se trči na kružnoj stazi od 8910 m izletišta Lužec kraj Novog Marofa u dvije M i Ž kategorije i to do i iznad 35 godina, a organizira je Brdsko biciklistički klub Novi Marof.

 

Pobjednik kola je Marcel Labaš ispred Josipa Lackovića, obojice članova AK Sloboda, te Gorana Streleca, člana TK Ivančica Ivanec, dok je u ženskom poretku pobijedila Valentina Belović, također članica AK Sloboda Varaždin.

 

Od ostalih članova Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, Ivan Gotal bio je 8., Josip Jakop 9., Branko Dušak 13., Josip Matišić 34., a Branko Lončar 36. od 40 trkača. Dragutin Jagetić iz Ivanca bio je 29.

 

Ovaj put posebne pohvale idu veteranima Josipu Matišiču i Branku Lončaru, koji su na stazi stali i pomagali mladom članu AK Sloboda iz Varaždina koji si je uganuo gležanj, sve dok nije došlo vozilo po njega.

 

Posljednje 4. kolo trči se za dva tjedna u nedjelju 25. siječnja kad če biti i proglašenje najboljih, a među potencijalnim dobitnicima medalja od Ivančana su Ivan Gotal, Josip Jakop i Branko Dušak.

Povezani Članci

Close