IzdvojenoSportVijesti

7. CROSS LIGA IVANEČKA JEZERA Kujica Viki pobjednik utrke 5. kola na 3200 metara – evo i ostalih rezultata

U dosadašnja četiri kola nastupilo je ukupno 38 trkača, te deset obitelji

Ivanec – U organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec u subotu je na stazama oko Ivanečkih jezera održane utrke 5. kola „7. Cross liga Neno Ivanečka jezera“.

Po oblačnom, ali ugodnom vremenu za trčanje ukupno je nastupilo 16 trkača – djece i odraslih (11 muških, 5 ženskih), a pobjednici po kategorijama bili su Sunčica Gregur, Milica Gregur, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Zvonimir Jakop, Martin Brezovec, Ivica Plantak, Petar Kočić, Vlatka Pofuk i Marina Jakop.

U obiteljskoj kategoriji najbolja je bila obitelj Pofuk, druga je bila obitelj Jakop, a treća obitelj Gregur.

Atrakcija kola bila je kujica Viki, koja je van konkurencije trčala sa seniorima i veteranima 3200 metara dugu stazu i na njoj pobijedila sve, uključivo pobjednika utrke i svog ‘gazdu’ Ivicu Plantaka, od kojeg je bila brža 2 sekunde.

Rezultati 5. kola

U ukupnom poretku vodeći po kategorijama su Leon Hunjet, Sunčica Gregur, Sara Hojsak, Karlo Hunjet, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Zvonimir Jakop, Martin Brezovec, Mario Surjak, Ljudvek Cikač, Anica Bukovec, Marina Jakop, Leonard de Lai i obitelj Vlatke Pofuk.

UKUPNI POREDAK

U dosadašnja četiri kola nastupilo je ukupno 38 trkača, te deset obitelji, a peto se održava u utorak, 28. svibnja s početkom u 18 sati.

Tags

Povezani Članci

Close