SportVijesti

7. CROSS LIGA JEZERA 12. kolo okupilo 23 trkačice i trkača – pregled rezultata

U dosadašnjih 12 kola nastupila su ukupno 52 trkača, te 13 obitelji

Ivanec – U organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec u subotu su se na stazama oko Ivanečkih jezera održale urke 12. kola 7. Cross lige Neno Ivanečka jezera. Radi se o kolu koje se tebalo održati u utorka, no zbog lošeg je vremena odgođeno za subotu.

Nastupila su 23 trkača – djece i odraslih, od čega 15 muških i osmero ženskih, a pobjednici po kategorijama bili su Leon Hunjet, Vito Borovečki, Barbara Videc, Karlo Hunjet, Paula Pintarić, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Martin Brezovec, Vjekoslav Vorih, Predrag Hunjet, Vlatka Pofuk, Leonard De Lai i Marina Jakop.

U obiteljskoj kategoriji prvo mjesto podijelile su obitelji Hunjet i Pofuk sa 150 osvojenih bodova, a na trećem je obitelj Borovečki sa 140.

REZULTATI 12. KOLA

U ukupnom poretku u svojim kategorijama vode Leon Hunjet, Sunčica Gregur, Vito Borovečki, Barbara Videc, Paula Pintarić, Karlo Hunjet, Tin Pofuk, Marko Pofuk, Iva Pofuk, Zvonimir Jakop, Martin Brezovec, Josip Jakop, Ljudvek Cikač, Anica Bukovec, Marina Jakop i Leonard De Lai.

U konkurenciji 13 obitelji na prvom mjestu je obitelj Vlatke Pofuk s 1650 bodova, druga je obitelj Jakop s 1456, a treća obitelj Hunjet sa 887 bodova.

U dosadašnjih 12 kola nastupila su ukupno 52 trkača, te 13 obitelji.

POREDAK NAKON 12. KOLA

  1. kolo trči se u utorak, 24. rujna s početkom u 18 sati.

Tags

Povezani Članci

Close