InfoKultura

9. TJEDAN SMIJEHA Kazališna predstava “Sarmica” u Ivancu – najava

Ivanec – U sklopu 9. Tjedna smijeha Kerekesh Teatra, u Kinu u Ivancu će se 4. Ožujka s početkom u 19 sati odigrati predstava – komedija „Sarmica“, Milana Grgića.

Režija: Zoran Mužić

Glume: Ksenija Pajić, Duško Valentić, Mladen Čutura

Postariji gospodin, arhitekt, Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom.

Ljubomorni je Saša odlučio pratiti Vesnu kako bi saznao s kim se druži, gdje zalazi i što radi. Pratio ju je danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijunirajući Vesnu.

U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvije drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno Sašu ispituje što se događa izmedu njega i Vesnice.

Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero Pavlović-Puška (Mladen Čutura), umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje.

Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!

Cijena ulaznice je 40 kuna, a mogu se kupiti u pretprodaji na blagajni kina od petka do nedjelje između 18 i 20 sati.

Povezani Članci

Close