Udruge

9. turnir sjećanja na Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića održat će se 23. i 24.8.

 

Ivanec – Koordinacija Udruga Domovinskog rata Ivanca i Lepoglave donijela je odluku da će se tradicionalni, 9. turnir sjećanja na Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića, branitelje poginule u Vukovaru, održati 23. i 24. kolovoza u Jerovcu i Žarovnici. Otvaranje turnira svake se godine upriličuje u drugom mjestu, pa će tako ove biti u subotu u Jerovcu, a završnica je na rasporedu dan kasnije, u nedjelju u Žarovnici.

 

U subotu, neposredno prije početka turnira u Jerovcu, obitelji poginulih branitelja i delegacije braniteljskih udruga položit će vijence na grobovima branitelja na Župnom groblju u Kamenici, a u nedjelju će biti uključeni u tradicionalnu procesiju povodom dana Svetog Bartola, te položiti vijenac i na spomen obilježje u Kamenici.

 

Kotizacija za sudjelovanje na turniru neće se naplaćivati, najbolje momčadi bit će nagrađene prijelaznim i peharima u trajno vlasništvo, a nagrađeni će biti najbolji strijelac i vratar. Kontakti i način prijave za sudjelovanje bit će poznati uskoro. Također, prije početka seniorskog turnira, odigrat će se i onaj za najmlađe uzraste, a u planu je nastup djece NK Ivančice i NK Varaždin.

Povezani Članci

Close