SportVijesti

Allround Ivančica vikend 14. – 16. srpnja 2017 – najava

Prigorec – SRD 315 Sjeverozapad iz Varaždina organizira tradicionalni „Allround Ivančica vikend“, koji će se održati 14., 15. i 16 srpnja, a sastojati se od uspona planinarskom stazom, biciklističkog uspona i trčanja.

U petak, 14. srpnja, održat će se uspon planinarskom stazom s obveznim prolazem preko ‘Konja’. Start je u na parkiralištu Prigorcu u 18 sati, a cilj Planinarski dom na vrhu Ivanščice. Staza je duljine 2600 metara sa 615 metara uspona.

Nakon planinarskog, u subotu, 15. srpnja, na rasporedu je biciklistički uspon sa startom u 18 sati kod izvora Žgano Vino, a ciljem kod Planinarski doma. Staza je šljunčana, dužine oko 9 kilometara i 650 metara uspona.

Allround Ivančica vikend bit će okončan u nedjelju, 16. srpnja, kada se trči planinarskom stazom Prekrižje. Start je u 9 sati na parkiralištu u Prigorcu, a cilj također kod Planinarskog doma na vrhu Ivanščice.

Staza je šljunčana, dužine 5 kilometara, sa 600 metara uspona.

Startnina je 80 kuna, dok je članovi SRD 315 Sjeverozapad i BBK Asi plaćaju 60 kuna.

Prijave se primaju do srijede, 12. srpnja.

Za ukupni poredak zbrajaju se vremena uspona, diplome i majice bit će uručene svima koji dođu na cilj svih triju uspona, a medaljama će biti nagrađeno po troje s najboljim ukupnim vremenima u muškoj i ženskoj kategoriji.

 

Povezani Članci

Close