InfoPolitika

ANĐELKO STRIČAK IMA IZAZIVAČA Podrška HDZ-a Novi Marof Siniši Jenkaču za kandidaturu za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a

HDZ Novi Marof sigurno je jedna od najjačih organizacija u Varaždinskoj županiji i to dokazuje svojim dugogodišnjim radom i obnašanjem vlasti u Novom Marofu

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Novi Marof na svojoj sjednici jednoglasno je podržao kandidaturu predsjednika Gradskog odbora i gradonačelnika Novog Marofa Siniše Jenkača za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije.

HDZ Novi Marof sigurno je jedna od najjačih organizacija u Varaždinskoj županiji i to dokazuje svojim dugogodišnjim radom i obnašanjem vlasti u Novom Marofu.

Od 2012. godine kada je Siniša Jenkač postao predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, negativni rezultat u Gradu Novom Marofu preokrenut je 2015. godine u pozitivni i otada HDZ ponovno vodi Grad Novi Marof zajedno s partnerima, na čelu s našim gradonačelnikom Sinišom Jenkačem.

Jenkač ima dugogodišnji staž u HDZ-u. Od 2005. godine obnašao je mnoge dužnosti u stranci, od temeljne organizacije i predsjednika Mladeži Gradskog odbora. Dvaput je bio potpredsjednik županijske Mladeži, u četiri mandata član Županijskog odbora HDZ-a.

Paralelno sa stranačkim dužnostima bio je i član Gradskog poglavarstva, gradski vijećnik, a sad obnaša dužnost gradonačelnika, kao jedini iz redova HDZ-a u Varaždinskoj županiji.

Mislimo da je Siniša Jenkač svojim radom pokazao da zna problematiku stranke, da zna na koji način komunicirati i na koji način može doprinijeti da HDZ u Varaždinskoj županiji postiže bolje rezultate. Borit će se za svaku općinsku i gradsku organizaciju da prvenstveno postiže bolje rezultate na izborima jer upravo su izbori ti na kojima se pokazuje funkcionira li stranka ili ne.

Strategiju moramo formirati tako da vidimo gdje možemo povisiti za jedan, dva, tri, pet posto rezultate naših općinskih i gradskih organizacija, da bismo mogli participirati u onoj za lokalnu politiku najvažnijoj poziciji, a to je pozicija župana”, navodi se u priopćenju HDZ-a Novi Marof

Siniša Jenkač (Foto: Facebook)

 

Tags

Povezani Članci

Close