SportVijesti

APSOLUTNI REKORD U 2. kolu 23. Zimske brdske lige Ivančica sudjelovalo 107 trkača, najviše otkad liga postoji – pobjednici Andrej Hladnik kod muškaraca, te Irena Kos Kukec u konkurenciji žena

K tome, čak 18 natjecatelja završilo je utrku ispod jednog sata što dovoljno govori o tome koliko je jaka konkurencija bila, a 27 ih istrčalo je osobni rekord

U nedjelju je utrkom drugog kola nastavljeno 23. izdanje Zimske brdske lige Ivančica 2020.

Start je bio u Prigorcu, a na 10 kilometara dugoj stazi i nešto više od 600 metara uspona sudjelovalo je 107 natjecatelja, što je apsolutni rekord od 1997. godine otkad Zimska brdska liga Ivančica postoji.

K tome, čak 18 natjecatelja završilo je utrku ispod jednog sata što dovoljno govori o tome koliko je jaka konkurencija bila, a 27 ih istrčalo je osobni rekord.

Najbrži u konkurenciji 58 muškaraca bio je Andrej Hladnik, drugi je u cilj stigao Luka Špehar, a treći Andrej Gužvinec.

Vjekoslav Vorih iz Trkačkog kluba Ivančica bio je 11., Ivica Plantak 15., Josip Jakop 57., Valent Dubovečak iz Udruge Branitelaj Lepoglava 58., dok je još jedan član Trkačkog kluba Ivančica, Josip Matišić, na cilj stigao 82.

Od 22 žene najbrža je bila Irena Kos Kukec, odmah iza nje u cilj je ušla drugoplasirana Maja Matačić, a treća je bila Štefica Bubnjarić.

REZULTATI 2. KOLA

U ukupnom poretku nakon dva kola u vodstvu su Andrej Gužvinec kod muškaraca, te Irena Kos Kukec kod žena.

UKUPNI POREDAK

Treće kolo trči se 15. prosinca sa startom u 9 sati kod križa u Prigorcu.

FOTOGALERIJA 

 

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close