Atletika: 6. Dravski ultracross – pobjednici Mario Špoljar i Valentina Županić; srebro i bronca za veterane Plantaka i Petaka

Varaždin – Na 6. Dravskom ultracrossu, održanom u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95, sudjelovalo je 117 trkača, od čega 92 muškarca i 25 žena.

Prvo mjesto u apsolutnom poretku osvojio je Mario Špoljar, drugo Marcel Labaš, treće Tihomir Cenko, a isti je poredak i u konkurenciji seniora.

Uspješan nastup imali su i trkači iz klubova našeg kraja, a najuspješniji među njima bio je Ivica Plantak, član Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, koji je osvojio 6. mjesto.

Od ostalih članova ivanečkog kluba Vjekoslav Vorih bio je 14., Žarko Pozder 16., Neven Jurković 18., Branko Dušak 25., Josip Jakop 36., Marin Kereša 37., Edi Petak 40., a Božidar Željezić 79.

Darko Petak iz Udruge za kulturu i sport Bedenec osvojio je 8. mjesto, Stjepan Keder iz USR Sport za sve Lepoglava bio je 30., Emil Bistrović, član Udruge za kulturu i sport Bedenec, osvojio je 47. mjesto, Dragutin Jagetić iz Ivanca 52., Valent Dubovečak iz Udruge Branitelja Lepoglava bio je 55., a Stjepan Dubovečak, član USR Sport za sve Lepoglava na cilj je stigao 56.

U poretku veterana pobijedio je Martin Dubovečak, ispred Ivice Plantaka i Darka Petaka.

U konkurenciji žena u aposlutnom poretku pobijedila je Valentina Županić, druga je na cilj stigla Mirela Turk, a treća Ana Pavčec-Kregar.

U poretku seniorki prva je bila Mirela Turk, ispred Ane Pavčec-Kregar i Mateje Kaniški, a kod veteranki najbrža je bila Valentin Županić, druga Sandra Vaser, a treća Lidija Vrbanić.

Foto: TK Ivančica & TK Marathon95

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!