InfoIzdvojenoRekreacijaUdruge

BICIKLIJADA 40-ak rekreativaca na tradicionalnoj biciklijadi u organizaciji BK Lepoglava – danas servis bicikala, vožnja poligonom i pokloni

Biciklistički klub Lepoglava provest će danas (subota) s početkom u 16 sati u lepoglavskom parku iznad Caffe bara Lune servis bicikala i edukaciju mladih

Lepoglava – U organizaciji Biciklističkog kluba Lepoglava, a povodom Dana biciklista, održana je tradicionalna biciklijada na kojoj se okupilo više od 40 biciklista.

Po lijepom vremenu vozilo se slikovitim predjelima našega kraja, rutom Lepoglava – Žarovnica – Klenovnik – Lipovnik – Stažnjevec – Ivanec – Lepoglava, ukupne duljine staze oko 35 kilometara, sa završnicom u Lepoglavi.

U Biciklističkom klubu Lepoglava izražavaju zadovoljstvo odazivom i provedbom biciklijade, te za iduću godinu najavljuju nastavak ove tradicije.

Foto klub Deseti K
Foto klub Deseti K

A također u duhu tradicije, Biciklistički klub Lepoglava provest će danas (subota) s početkom u 16 sati u lepoglavskom parku iznad Caffe bara Lune servis bicikala i edukaciju mladih.

Iz kluba pozivaju zainteresirane da se odazovu kako bi obavili servis svojih bicikala, ali se i okušali u vožnji na poligonu.

Također, za ovu prigodu Biciklistički klub Lepoglava osigurao je i poklone za one koji se odazovu na servis.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close