Gradovi i OpćineInfoNašim krajemZdravlje

BOL I DEPRESIJA Velik odaziv građana Bednje i okolice predavanju prof. dr. sc. M. Jakovljevića

Kao što se i očekivalo slijedom dosadašnjih predavanja na zdravstvene teme, koje su bile iznimno posjećene, i ova tema privukla je velik broj građana

Bednja – Više od 70 građana bednjansko kraja odazvalo predavanju na temu „Bol i depresija“, održanom uprostorima Osnovne škole Franje Serta u Bednji.

Predavanje je održao prof. dr. sc. Miro Jakovljević, predsjednik Hrvatskog društva za psihofarmakoterapiju i biologijsku psihijatriju Hrvatskog liječničkog zbora, član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske i glavni urednik časopisa „PSYCHIATRIA DANUBINA“.

Kao što se i očekivalo slijedom dosadašnjih predavanja na zdravstvene teme, koje su bile iznimno posjećene, i ova tema privukla je velik broj građana.

Nije tajna da su bol i depresija univerzalni problemi koji muče i opterećuju živote i zdravlje sve većeg broja ljudi, pa stoga i ne čudi da su i naši građani došli saslušati uglednog liječnika i naći eventualno rješenje za svoje boljke.

Uglednom gostu zahvalio je zamjenik načelnika Ivica Hrenić, a okupljenima se pozdravnim riječima obratila i Jasminka Grabar, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Bednja.

Organizator predavanja je Općinski odbor za zdravstvo, socijalnu skrb i društvene djelatnosti koji vodi dr. Marija Kolačko, aktualna predsjednica Općinskog vijeća Bednje.

Foto: Općina Bednja

 

Info/Foto: Bednja.hr

Tags

Povezani Članci

Close