GlazbaInfoNašim krajem

BOŽIĆNI KONCERT U CVETLINU Domaći i gostujući KUD-ovi uveli građane u atmosferu božićnih dana

Ponijeti posebnom blagdanskom atmosferom koja o Božiću uvijek nosi i objedinjuje, pjevači su nazočne oduševili izvođenjem poznatih pjesama koje su dio božićne tradicije hrvatskoga i slovenskoga puka

Članovi kulturno – umjetničkih društava bednjanskoga kraja, kojima su se pridružili i gosti iz iz Slovenije, u subotu su, 21. prosinca, u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Cvetlinu priredili Božićni koncert, piše Bednja.hr.

Lijepim koncertom ispunjenim pučkim božićnim napjevima, kulturno – umjetnički amateri brojnim su posjetiteljima, koji su ispunili župnu crkvu, nagovijestili radost Božića.

Svim mještanima i gostima prigodno se obratio općinski vijećnik Ivan Knez te im uputio božićne i novogodišnje čestitke.

Na koncertu održanom u organizaciji KUD-a Cvetlinski zvon nastupili su i ostali KUD-ovi bednjanskog kraja – KUD Josipa Genca iz Bednje, KUD Josipa Jedvaja iz Vrbna i Limena glazba DVD-a Bednje, a pridružili su im se i KUD-ovi iz Slovenije s kojima domaćini surađuju niz godina.

Ponijeti posebnom blagdanskom atmosferom koja o Božiću uvijek nosi i objedinjuje, pjevači su nazočne oduševili izvođenjem poznatih pjesama koje su dio božićne tradicije hrvatskoga i slovenskoga puka.

Tags

Povezani Članci

Close