HumanostInfoPovijest

ČARI BAROKA ‘Božić u dvorcu Klenovnik’ – humanitarni bal za obnovu dvorane bolnice

Cilj je da se uz zabavu pokuša senzibilizirati važnost očuvanja naše kulturne baštine, ostavštine prošlih generacija nama, naše obveze čuvanja te baštine, kako bi bila ostavljena u naslijeđe i za dobrobit budućim generacijama

Klenovnik – U organizaciji zaposlenika OB Varaždin, Službe za plućne bolesti i TBC Klenovnik, 8. prosinca s početkom u 19 sati održat će se  bal „Božić u dvorcu Klenovnik“.

Vođeni idejom da jednoj od dvorana najvećeg hrvatskog dvorca Klenovnik, udahnu nekadašnji sjaj, u bolnici su odlučili organizirati sakupljanje novčanih sredstava za njenu obnovu.

Cilj  je da se uz zabavu pokuša senzibilizirati važnost očuvanja naše kulturne baštine, ostavštine  prošlih generacija nama, naše obveze čuvanja  te baštine, kako bi bila ostavljena u naslijeđe i za dobrobit budućim generacijama.

Želja organizatora je da se u tom nastojanju pridruže i svi oni koji mogu iskoristiti svoj poslovni i društveni utjecaj u postizanju cilja.

Kroz prigodni program, sudionici će imati priliku saznati nešto više o bogatoj i burnoj povijesti dvorca obitelji Drašković, upoznati se s baroknim plesovima i melodijama, zaplesati valcer i provesti ugodnu večer.

Neka natpis iz atrija dvorca bude naša misija!

(Nek’ stoji ovaj dom dok mrav ne ispije more i kornjača ne obiđe cijeli svijet)

Program:

Božićni bal- program

Povezani Članci

Close