SportVijesti

CROSS „5. kros utrka Frkanovec – srce gornjeg Međimurja“ / 28. Brdska utrka “Boroša” Zagreb – dobri nastupi naših trkača

Frkanovec – U subotu je u Frkanovcu održana „5. kros utrka Frkanovec – srce gornjeg Međimurja“. Trčale su se utrke na 10,2 km, koju je završilo 120 natjecatelja, te na i 4,6 km uz završni nastup 125 natjecatelja.

Pobjednik glavne utrke bio je Danilo Magdič iz Ormoža, a najbolji plasman od trkača našega kraja 6. mjestom ostvario je Darko Petak iz Udruge za kulturu i sport Bedenec.

Od članova Trkačkog kluba Ivančica Ivanec  Vjekoslav Vorih bio je 10., Ivica Plantak 14., a Marin Kereša 50.

Stjepan Dubovečak iz Udruge sportske rekreacije Sport za sve Lepoglava bio je 55., a Valent Dubovečak iz Udruge Branitelja Hrvatske Lepoglava osvojio je 61. mjesto u konkurenciji 81 muškarca.

Pobjednica kod žena bila je Alenka Horvat iz Atletskog kluba Varaždin, dok je Gordana Končevski iz Trkačkog kluba Ivančica bila 4. među 39 žena.

U utrci na 4600 metara pobijedio je Damir Matotek iz Kotoripskih begača kod 59 muškaraca te Marija Kosi iz Boksačkog kluba Omega među 66 žena, gdje je Mateja Marković iz Trkačkog kluba Ivančica bila 4., a Sunčica Marković deveta.

Rezultati:

http://akm.hr/upload/1/488/Rezultati_utrka%20Frkanovec_2018.pdf

———————————————————————————————-

U nedjelju je održana 28. Brdska utrka “Boroša” koju organizira AK Sljeme, a trči se 13,7, kilometara od Trga Josipa Jelačića u centru Zagreba, pa do vrha Medvednice.

U konkurenciji 385 trkača pobijedili su Miran Cvet iz Slovenije i Barbara Belušić članica AK Istra Pula.

Vjekoslav Vorih na cilj je stigao kao 44., Josip Jakop 145., a Božidar Željezić 208., redom članovi Trkačkog kluba Ivančica.

Foto: AK Sljeme

Rezultati:

Boroša

Povezani Članci

Close