SportVijesti

CROSS 73 maškara trčala na Čevo – Vladimir Slunjski i Štefica Bubnjarić pobjednici 2. kola 5. “Godišnja doba na Čevu”, Darko Petak iz Bedenca drugi

Podevčevo – Prekrasan sunčan dan, puno veselih ljudi i pozitivnih vibracija te nezaboravno druženje uz “maškare na Čevu” obilježilo je drugo kolo 5. Cross lige “Godišnja doba na Čevu”.

Na utrci je ukupno sudjelovalo 73 trkača, od čega 50 muškaraca i 23 žene.

Pobjednica utrke u konkurenciji žena bila je Štefica Bubnjarić, drugo mjesto osvojila je Ivana Šumečki, a treće Mišela Kovač

Pobjednik kod muškaraca bio je Vladimir Slunjski, drugo mjesto osvojio je Darko Petak iz Bedenca, treće Josip Lacković, a na utrci su sudjelovali i gradonačelnik, te dogradonačelnik Novog Marofa, Siniša Jenkač i Ivan Tuk, koji su na cilj stigli 41., odnosno 45.

Prilikom prijava za utrku, svim sudionicima podijeljene su friške krafne koje je donirala Turistička zajednica Grada Novog Marofa, a prije početka utrke otplesala se „zumba“ i kaubojski ples“.

Po njezinu završetku uslijedila je još ‘jedna runda’ zumbe, druženje uz okrjepu, glazbu i ples, te, usprkos hladnoći, tradicionalno kupanje u Bednji.

  1. proljetno kolo održat će se krajem travnja ili početkom svibnja.

Fotogalerija: (https://www.facebook.com/pg/CrossLigaCevo/photos/?tab=album&album_id=1586251164823085)

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close