IzdvojenoSportVijesti

Cross: Tradicionalnom kestenijadom i trkama 15. kola okončana 5. Cross liga “Neno” Ivanečka Jezera 2017

Ivanec – Nastupom 25 trkača od onih najmanjih, pa do najstarijih, na dionicama od 150, pa do 3500 metara i još jednim lijepim druženjem uz tradicionalnu kestenijadu, 15. kolom završena je 5. Cross liga “Neno” Ivanečka Jezera 2017.

Liga se sastojala od 8 ‘proljetnih’ i 7 ‘jesenskih’, a za konačni plasman zbrajali su se rezultati sa 14 najboljih vremena.

Pobjednici po kategorijama su Barbara Videc, Petra Belač, Benjamin Belač, Patricija Belač, Tin Pofuk, Ana Mašić, Kristijan Videc, Mihaela Mašić, Elvis Mašić i Luka Petak u mlađim dobnim kategorijama.

Među starijima, na stazi od 3500 m najbolji su Žarko Pozder kod seniora i Mario Surjak kod veterana, a kod rekreativaca ukupnu su pobjedu odnijeli Zvjezdana Pofuk i Ljudvek Cikač.

Najbolja obitelj je Mašić Videc, drugi mjesto osvojila je Željka Mašića, a treće obitelji Vlatkice Pofuk.

Ukupno je nastupilo 68 trkača i 15 obitelji, uz prosječno 30 trkača po kolu, što je čak 21 trkač i šest obitelji više nego u prošloj sezoni.

Svečano proglašenje i podjela nagrada održat će se 28. Listopada (subota) u 17 sati u prostorijama HPD-a “Ivančica” Ivanec, Ljudevita Gaja 13/3 Ivanec.

Fotogalerija na Facebook profilu Time out (https://www.facebook.com/sport.sjeverni.FM/)

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close