HumanostInfoIzdvojenoUdruge

CRVENI KRIŽ Završena 15. ljetna škola mladih Crvenog križa u Orahovici – sudjelovalo četvero mladih iz Ivanca

Četvero mladih iz Gradskog društva crvenog križa Ivanec - Željka Janžek, Sebastijan Pintarić, Ida Pintarić i Katarina Klarić

Orahovica – U Centru za edukaciju Gradskog društva crvenog križa Osijek u Orahovici završena je 15. ljetna škola mladih Crvenog križa, koja se održavala od 18. do 27. kolovoza.

U školi je sudjelovalo i četvero mladih iz Gradskog društva crvenog križa Ivanec – Željka Janžek, Sebastijan Pintarić, Ida Pintarić i Katarina Klarić.

U desetodnevnom programu kroz predavački i radionički način rada mladi su se pripremali i osposobljavali za cjelokupnu problematiku rada Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (”Humane vrednote – odgoj za humanost”, realistični prikaz ozljeda, prva pomoć, kreativne radionice…)

Na završnoj priredbi i svečanosti gostima su predstavili svoj desetodnevni rad u Ljetnoj školi u kojoj je sudjelovalo preko 120 članova mladih Hrvatskog Crvenog križa s područja Republike Hrvatske, te suradnih Crvenih križeva iz Tuzle, Doboja, Novog Sada i Sombora.

Foto: GDCK Ivanec

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close