InfoUdruge

DAN OTVORENIH VRATA Nezavisna udruga mladih Lepoglava svoj ured izmijestila u lepoglavski park

Ako iz nekog razloga niste uspjeli posjetiti Nezavisnu udrugu mladih u petak, slobodno to učinite bilo koji radni dan u uredu Nezavisne udruge mladih ili svratite na neku od njihovih aktivnosti koje vas uskoro očekuju

Lepoglava – Prošlog su se petka na razini cijele države održali Dani otvorenih vrata udruga koje organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Iako su vrata Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave uvijek otvorena za sve zainteresirane, u sklopu ovih dana odlučili su svoj ured na jedan dan preseliti na otvoreno, točnije u gradski park u Lepoglavi te biti dostupni svim zainteresiranim prolaznicima koje zanima djelovanje i rad Udruge na širem lepoglavskom području.

Osim što ste imali priliku iz prve ruke saznati sve što vas zanima o Nezavisnoj udruzi mladih, sa sobom ste mogli ponijeti i privjesak te se zasladiti što su svi zainteresirani na kraju i učinili.

Ako iz nekog razloga niste uspjeli posjetiti Nezavisnu udrugu mladih u petak, slobodno to učinite bilo koji radni dan u uredu Nezavisne udruge mladih ili svratite na neku od njihovih aktivnosti koje vas uskoro očekuju.

Tags

Povezani Članci

Close