Gradovi i OpćineInfoNašim krajem

DANI OPĆINE KLENOVNIK Pred nama tri dana bogatog kulturno-umjetničkog sadržaja u Klenovniku – pridružite se

Svečana sjednica, „Dani kruha i dani zahvalnosti za plodove zemlje", Sveta misa, vatrogasna vježba, domaći specijaliteti - Kavali i Amazona

Klenovnik – Trodnevnim programom s bogatim sadržajem od petka do nedjelje obilježava se Dan općine Klenovnik.

Program započinje u petak u 17 sati, svečanom sjednicom Općinskog vijeća koja će se održati u dvorani Osnovne škole grofa Janka Draškovića.

Nakon sjednice, s početkom u 18 sati u šatoru pored općinske zgrade održavat će se „Dani kruha i dani zahvalnosti za plodove zemlje”, a od 20 sati uslijedit će zabava s podjelom gulaša svim posjetiteljima i nastupom glazbenog sastava Kavaliri.

Program u subotu započinje u 13 sati na prostoru pored općinske zgrade gdje će biti druženje udruga uz kuhanje graha i sportske aktivnosti, a u večernjim satima nastupit će Amazona band.

Nedjeljni dio programa započinje polaganjem vijenaca na mjesnom groblju, a nastavlja se svetom misom u crkvi Presvetog trojstva u Klenovniku.

U 10:15 sati DVD Klenovnik kod općinske zgrade održat će vatrogasnu vježbu, a od 11 sati program će biti nastavljen druženjem uz domaće specijalitete Društva za njegovanje starih običaja i nastup folklorne skupine KUD Klenovnik.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close