HumanostInfoNašim krajem

DARIVANJE KRVI U bolnici Klenovnik i tvornici obuće Ivančica d.d. Ivanec prikupljene 52 doze

Obje akcije dobrovoljnog darivanja krvi sprovela je ekipa Transfuziološke službe Opće bolnice Varaždin za potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin

Klenovnik / Ivanec – Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec je u suradnji sa Općom bolnicom Varaždin, Službom za plućne bolesti i tuberkulozu Klenovnik, te Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Klenovnika organiziralo akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike bolnice i građane šireg klenovničkog područja.

Akcija je održana u bolnici u Klenovniku, odazvala su joj se 23 darivatelja, a prikupljeno je 20 doza krvi.

Nakon akcije u Klenovniku, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Aktivom poduzeća “Ivančica” d.d. Ivanec organiziralo je akciju dobrovljnog darivanja krvi i u navedenoj tvornici kojoj su pristupila 40  dobrovoljna darivatelja krvi, a od kojih je prikupljeno 32 doze krvi.

Foto: GDCK Ivanec

Obje akcije dobrovoljnog darivanja krvi sprovela je ekipa Transfuziološke službe Opće bolnice Varaždin za potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin.

Sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi održat će se u prostorijama Srednje škole Ivanec, 17.09.2019. od 8,30-13 sati za muškarce šireg ivanečkog područja.

Tags

Povezani Članci

Close