InfoNašim krajem

DASOSOFT Prezentacija aplikacije elnfoModul – komunikacijskog modula za prepoznavanje objekata

Moderno informatičko rješenje za razne namjene

Lepoglava – U organizaciji Grada Lepoglave i tvrtke DasoSoft Lepoglava, 29. travnja 2019. godine  (ponedjeljak) u Domu kulture u Lepoglavi s početkom u 10 sati održat će se prezentacija aplikacije elnfoModul.

eInfoModul je komunikacijski modul kojim se na vrlo jednostavan način prepoznaju objekti koje gledamo kroz kameru mobilnog telefona i na taj način kanaliziramo i usmjeravamo tekstualne, audio-video ili foto poruke ovisno o prepoznatom objektu.

Moderno informatičko rješenje za razne namjene – elektronska oglasna ploča, automatska prijava u ordinacijama – elektronska čekaonica, poruke za učenike u školama, informacije o objektima koji se nalaze oko nas… i još mnoge druge napredne stvari koje lokalnoj upravi daju novu dimenziju komunikacije sa svojim građanima i sa posjetiocima – aplikacija je višejezična i može se iskoristiti i za turističke svrhe.

Aplikacija je u cijelosti autorsko djelo Davora Šoštarića, hrvatskog branitelja i ratnog pripadnika Specijalne jedinice policije “RODA” Varaždin.

Tags

Povezani Članci

Close