Dječji vrtić “Sreća” pobjednik 7. olimpijskoga festivala Dječjih vrtića u Ivancu

Mališani Dječjeg vrtića „Sreća“ iz Vinice pobjednici su 7. olimpijskog festivala dječjih vrtića, što je u petak, 12. svibnja održan u Ivancu.

Na Gradskom stadionu i terenima Nogometnog kluba Ivančica okupilo se 300-tinjak mališana iz 7 dječjih vrtića sa šireg područja, koji su se, ostvarujući  bodove za svoj vrtić, natjecali u pet disciplina; nogometu, štafeti, skoku u dalj, bacanju loptice i trčanju na 50 metara.

7. Olimpijski festival dječjih vrtića otvorio je gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, a svečanosti  su nazočili i dogradonačelnik Čedomir Bračko, te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca Josip Šimunek.

Festival je, pod sloganom „I ja ću biti olimpijac“, održan u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca, domaćinstvo Dječjeg vrtića Ivančice Ivanec, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskoga saveza.

Nakon natjecanja u svih pet disciplina, prvo mjesto sa 74 osvojena boda pripalo je mališanima Dječjeg vrtića Sreća iz Vinice, samo bod manje skupili su mališani domaćina, Dječjeg vrtića Ivančice iz Ivanca, i time zauzeli drugo mjesto, dok su treći, sa treći sa 65 osvojenih bodova, bili mališani Dječjeg vrtića Maja pčelica iz Donjeg Ladanja.

Uz njih, sudjelovali su i mališani iz Dječjeg vrtića Bambi Radovan, Dječjeg vrtić Latica Klenovnik,  Dječjeg vrtića Runolist iz Žarovnice te Dječjeg vrtića Petar Pan iz Črešnjeva.

Foto: FB Dječji vrtić Ivančice Ivanec

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!