SportVijesti

DJELITELJ PRAVDE NA ZELENOM TRAVNJAKU Želite biti nogometni sudac/sutkinja ? Evo dobre prigode

Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 40 godina

Varaždin – Zbor nogometnih sudaca Županijskog nogometnog saveza Varaždin obavještava sve zainteresirane da organizira tečaj za nogomentnog suca.

Pozivaju stoga bivše ili aktivne nogometaše i nogometašice, kao i ostale zainteresirane kandidate i kandidatkinje da se prijave na tečaj za zvanje – nogometni sudac.

Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 40 godina.

Prijavu je potrebno poslati na e-mail: infozznsvz@gmail.com ili na broj mobitela 091/240-2061 (Dino Kramar) sa sljedećim podacima:

ime i prezime,
datum rođenja,
mjesto rođenja,
adresa stanovanja,
broj telefona, mobitela
e-mail adresa.

Točan termin početka održavanja tečaja za nogometne suce bit će objavljen na web stranici Županijskog zbora nogometnih sudaca, te putem e-mail-a na adrese prijavljenih kandidata.

Na tečaju se kandidati upoznaju s pravilima nogometne igre, ulozi suca u nogometnim utakmicama, a nakon održanog predavanja kandidati polažu praktični dio ispita na nogometnoj utakmici.

Tags

Povezani Članci

Close