Izdvojeno

Dobro došli u Terme Ptuj

Termalni park u Termama Ptuj

Starorimski obojen Termalni park Terma Ptuj zajedno s unutarnjim i vanjskim kupalištem obuhvaća oko 4.200 m2 vodenih površina. Ukupno je na raspolaganju šest vanjskih i šest unutarnjih bazena, a kupališna ponuda uključuje i svijet sauna u unutarnjem dijelu termalnog parka.

Ogroman vodeni park nudi vam obilje zabave i adrenalina. S vanjskim i unutarnjim bazenima, velikim i uzbudljivim toboganima, sporom rijekom i bazenom s valovima, jedan je od glavnih razloga zbog kojih je u Termama Ptuj uistinu svjetski!

Tobogani za sve ljubitelje adrenalina

Za sve ljubitelje adrenalina u Termama Ptuj osigurali su spust niz tobogane u vanjskom Termalnom parku Terma Ptuj. Adrenalin pruža sedam tobogana među kojima se ističe Tajfun. Spust s njega počinje s 15 metara visine, a dug je 170 metara. U jastucima na napuhavanje može se istovremeno spustiti do 5 osoba odnosno, cijela društava ili obitelj. Nakon spusta toboganom Tajfun, puls umirite u bazenu s valovima ili sporoj rijeci, a plivačke kilometre, potom možete skupljati u 50-metarskom olimpijskom bazenu. Na bazenima su cijelo ljeto organizirane animacije za kupače svih dobi: vodene igre, turniri u odbojci na pijesku, minigolf, fitnes na otvorenom i nagradne igre. Možete se opustiti i na energetskoj masaži na otvorenom, nakon koje ćete se osječati kao preporođeni.

U međuvreme ne trebate se brinuti za svoja djeca, jer njima u Termama Ptuj sigurno neće biti dosadno. Cjelodnevni sportski programi, tečajevi plivanja, motoričke igre i igre vještine, spuštanja toboganima, upoznavanje zanimanja i kreativne radionice pobrinuti će se za cjelodnevnu animaciju najmlađe i starije djece.

Termalni park svakog je ljeta prostor održavanja mnogobrojnih zabavnih priredbi i događaja, medu njima i državnog prvenstva u toboganskom spustu. Zbog njih je i poznat kao jedno od najpopularnijih i najmlađih slovenskih kupališta. Dođite u Terme Ptuj i doživite nezaboravno ljeto – s prekrasnim pogledom na Ptujski dvorac!

Vodena zabava i opuštanje i u slučaju naoblaka

Unutarnji dio kupališta raspolaže sa šest bazena. Najmlađima je na raspolaganju dječji bazen, a hrabri se mogu okušati na zimskom toboganu. Nešto izoliranije su podvodne masaže u dva whirlpoola i terapijski bazen. A za dodatno opuštanje na raspolaganju su i saune, masaže, kupelji, parafinski oblozi i fitnes. Novost je u kupališnoj ponudi sauna u vinskim bačvama.

Pogodnosti u Termalnom parku:

Ponedjeljak je DAN ZA MLADE kada 50 % popusta na cjelodnevnu ulaznicu ostvaruju djeca, učenici i studenti. U srijedu je DAN ZA UMIROVLJENIKE i 50% popusta na ulaznice za umirovljenike, a petak je DAN ZA OBITELJ s pogodnosti besplatnog kupanja za do 3 djece u pratnji 2 odrasle osobe koje plaćaju cjelodnevnu ulaznicu.

Smještaj u Termama Ptuj

Grand Hotel Primus

Grand Hotel Primus hotel je srednje veličine sa 119 soba, a ime je dobio po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime Ptuja prvi pronio svijetom. Dodir bogate rimske povijesti najstarijeg slovenskog grada Ptuja može se osjetiti na svakom koraku – gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru rimskog stila ili uživajući u kulinarskim specijalitetima čiji recepti sežu u daleku prošlost. Drugom tipu gosta, onih koji žele biti aktivni namijenjeno je Golf igralište Ptuj te broj trkačkih i biciklističkih staza u okolini terma. Termalni vodeni park je neposredno uz hotel.

Bungalovi

Usred zelene oaze Terma Ptuj stoje simpatični bungalovi. Mini naselje bungalova ima zajedno 20 soba, koje gostima garantiraju svu udobnost hotelske sobe, jer su opremljene prema hotelskim standardima. Od Termalnog parka Terma Ptuj bungalovi su udaljeni približno 200 metara.

Kamp

Kamp Terme Ptuj uz termalni park Terma Ptuj samo je kilometar udaljen od središta Ptuja. Gosti kampa mogu dvaput na dan ući u termalni park Terma Ptuj, a mogu koristiti i wellness, rekreacijske i ugostiteljske usluge za hotelske i druge posjetitelje Terma Ptuj. Kamp nudi i kućice za odmor i glamping noćenje u vinskim bačvama Vinska vas. Posebnost je kampa, koju je brzo osjetio baš svaki gost, rimski duh Terma Ptuj i okolice, koje možete posjetiti za vrijeme vašeg stajanja u Termama

Ako u kampu očekujete potpuno opremljen dom po prihvatljivoj cijeni, tada su Kamp kućice Ptuj idealno rješenje za vas. Svaka kućica ima kuhinju, spavaću sobu s francuskim ležajem, dječju sobu s dva kreveta, kupaonicu, TV, terasu te klima uređaj. Uz to su korisnicima kamp kućica omogućena dva ulaska dnevno u Termalni park, uključujući i njegove saune. WiFI internet je besplatno dostupan po cijelom kampu.

Povezani Članci

Close