IzdvojenoNašim krajemVijesti

DOMOVINSKI RAT 27. godina od pogibije Dragutina Godinića Bađe – odana mu dužna počast na groblju u Lepoglavi

Dragutin Godinić Bađo bio je aktivni sportaš, igrač Rukometnog kluba Concordia Lepoglava, a poginuo je 8. studenog 1991. godine u Vukovaru kao pripadnik Zasebne postrojbe Policijske uprave Varaždinske, s navršenih 25 godina

Lepoglava – U povodu 27. obljetnice pogibije, na njegovu posljednjem počivalištu na lepoglavskom groblju, odana je hrvatskom branitelju Dragutinu Godiniću Bađi.

Prigodnoj komemoraciji, uz polaganje spomen-buketa i paljenje svijeća, nazočili su Dragutinova majka, supruga i sin, potom kolege iz Zasebne postrojbe PU Varaždinske s kojima je 1991. godine branio Vukovar, izaslanstvo Policijske postaje Ivanec, članovi braniteljskih udruga Lepoglave i Ivanca, te kolege rukometaši.

Nazočne je prigodnim govorom, uz prisjećanje na Dragutina Godinića, pozdravio Dražen Husnjak, predsjednik Udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava, a na dolasku i očuvanju sjećanja na njega, u ime obitelji svima se zahvalila supruga Vesna.

Dragutin Godinić Bađo bio je aktivni sportaš, igrač Rukometnog kluba Concordia Lepoglava, a poginuo je 8. studenog 1991. godine u Vukovaru kao pripadnik Zasebne postrojbe Policijske uprave Varaždinske, s navršenih 25 godina.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close