InfoUdruge

Domovinski rat: Premijera igranog filma „Oni su Hrvatska“ – 1. rujna u Varaždinskim Toplicama

Varaždinske Toplice – U organizaciji Udruge 100% – tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine, u hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama, 1. i 2. rujna (petak/subota) održat će se 15. Zdravstveno – savjetodavni simpozij.

Cilj ovog simpozija je upoznati njegove sudionike, a to su 100-tni vojni invalidi i njihove obitelji, s najnovijim saznanjima, pravima i mogućnostima, u cilju što kvalitetnijeg života, te pronalaženja rješenja u suradnji sa stručnajcima i nadležnim institucijama.

Prvog dana simpozija, u petak, tema će biti „Odnos društva i institucijama prema hrvatskim braniteljima“, a po završetku radnog dijela, s početkom u 18 sati, u Kongresnoj dvorani hotela Minerva u Varaždinskim Toplicama, bit će premijerno prikazan film „Oni su Hrvatska“.

Igrani film „Oni su Hrvatska“, u režiji Ivice Božića, snimljen je u produkciji Udruge „Žene u Domovinskom ratu – Zadar“ i koprodukciji Zajednice udruge veterana Vojne policije iz Domovinskog rata RH.

Drugog dana, u subotu, radne će teme biti vezane uz zdravstvenu i socijalnu skrb u zemljama Europske unije, o čemu će govoriti zastupnici u europskom parlamentu, Ivica Tolić i Marijana Petir.

Pokrovitelj simpozija je Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Povezani Članci

Close