Gradovi i OpćineInfoIzdvojeno

DONJA VOĆA Javni poziv za mlade obitelji – prijavite se za bespovratne potpore za rješavanje stambenog pitanja

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratne potpore mladim obiteljima s prebivalištem u Općini Donja Voća u svrhu pomoći pri izgradnji ili adaptaciji kuće ili drugog stambenog prostora

Donja Voća – Temeljem zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi načelnik Općine Donja Voća objavio je Javni poziv koji se odnosi na mlade obitelji za prijavu korištenje sredstava pri rješavanju stambenog pitanja (izgradnje ili adaptacije kuće) na području Općine Donja Voća u 2018. godini.

Temeljem javnog poziva dodijelit će se bespovratne potpore mladim obiteljima s prebivalištem u Općini Donja Voća u svrhu pomoći pri izgradnji ili adaptaciji kuće ili drugog stambenog prostora s ciljem sprječavanja raseljavanja te naseljavanja mladih obitelji na područje Općine Donja Voća, u okviru mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja.

Sve informacije o uvjetima, potrebnoj dokumentaciji i bodovanju zainteresirani mogu pronaći na službenoj web stranici Općine Donja Voća (http://www.voca.hr/sadrzaj/pregled/j-a-v-n-i-p-o-z-i-v-mladim-obiteljima-za-prijavu-koristenje-sredstava-pri-rjesavanju-stambenog-pitanja-izgradnje-ili-adaptacije-kuce/1078), a rok za podnošenje prijava je do 31. kolovoza ove godine.

Povezani Članci

Close