InfoPolitikaVaraždinska županija

DRUŽENJE NA ŠPANCIRU Ženska inicijativa HNS-a Varaždinske županije prošpancirala se Varaždinom

Pridružili su im se predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i član Uprave Hrvatskih cesta, Alen Leverić, saborski zastupnik Milorad Batinić te njegove kolegice iz Sabora Božica Makar i Bernarda Topolko

Ženska inicijativa HNS-a Varaždinske županije za svoje je članice, ali i članice drugih ženskih inicijativa stranke, organizirala druženje na ovogodišnjem Špancirfestu.

Pridružili su im se predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i član Uprave Hrvatskih cesta, Alen Leverić, saborski zastupnik Milorad Batinić te njegove kolegice iz Sabora Božica Makar i Bernarda Topolko.

Sadržaje na ovogodišnjem Špancirfestu razgledale su i predsjednica Ženske inicijative na nacionalnoj razini Karolina Juzbašić te tajnica Mirjana Marić i članica Središnjeg odbora Danijela Curiš. Pozivu su se odazvale i članice Predsjedništva Ženske inicijative Varaždinske županije, kao i tajnik županijskog HNS-a i zamjenik predsjednika Skupštine Varaždinske županije Zlatan Mošmondor.

Prilikom obilaska sadržaja ovogodišnjeg Špancirfesta svi su se složili da se manifestacija još jednom dokazala kao top događaj u Hrvatskoj.

Građani naše županije zaslužili su ovakvu manifestaciju pred kraj ljeta da se još jedom opuste i provedu uz brojne zabavne sadržaje. Ljeto prolazi i građani se vraćaju s godišnjeg na svoj radna mjesta. I za nas se nastavlja razdoblje intenzivnog rada na terenu i provođenja brojnih projekata jer  nema općine i grada u Varaždinskoj županiji u koji nisu stigla sredstva  iz Ministarstva graditeljstva ali i znatna ulaganja Hrvatskih cesta – izjavio je Leverić.

Prije odlaska na Špancirfest održan je i kraći susret u prostorijama stranke gdje je ukratko bilo riječi o najnovijim aktualnostima u stranci te događanjima koja slijede do kraja godine.

Istaknuta je i kurikularna reforma koja “Školu za život” uvodi u gotovo sve osnovne i srednje škole.

-Špancirfest je uvijek nekako bio simbol završetka ljeta i početka nove školske godine. Tako je i ove godine a za tjedan dana osnovnoškolci i srednjoškolci vraćaju se u svoje školske klupe. Tamo će ih gotovo sve dočekati promjene i “Škola za život” jedna od najvažnijih reformi koja je pokrenuta zahvaljujući našoj ministrici Blaženki Divjak – zaključio je Leverić.

Tags

Povezani Članci

Close