Sport

Drvodjelac pobjednik malonogometnog turnira sjećanja u Bedencu

 

Bedenec – Malonogometni klub Drvodjelac pobjednik je 2. memorijalnog malonogometnog turnira igranog u Bedencu u spomen na Igora Huđa i Tomu Petaka  Trenera. Ivančani su bili najbolji u konkurenciji 11 momčadi, na turniru koji se igrao trokružnim sustavom. U prvom se krugu igralo po skupinama, te su momčadi svrstane u njih tri, da bi po dvije najbolje plasirane iz svake ostvarile plasman u drugi krug. U utakmicama drugog kruga, gdje se igralo na ispadanje, Višnjica je pobijedila DŠR Žarovnicu sa 2:1, MNK Novaki su istim rezultatom nadjačali Baza Dvojku, a MNK Drvodjelac je sa uvjerljivih 3:0 bio bolji od Završnih radova Vresk.

 

Na taj su način Višnjica, MNK Novaki i Drvodjelac ostvarili plasman u završnicu, gdje se razigravanjem odlučivalo o konačnom plasmanu. U tim je utakmicama MNK Drvodjelac pobijedio Višnjicu sa 2:1, a zatim su MNK Novaki bili još uvjerljiviji, te protiv Višnjice slavili sa 5:1. Tako je završni susret MNK Novaki – Drvodjelac odlučivao o pobjedniku turnira. U toj je utakmici Novakima za naslov bio dovoljan bod, dok je Drvodjelcu ‘igrala’ samo pobjeda. U dramatičnom i do samog kraja neizvjesnom susretu, rezultatom 2:1 pobijedio je MNK Drvodjelac, i to zahvaljujući Krunoslavu Pečevskom, koji je golom u zadnjoj minuti svojoj momčadi donio pobjedu, ali i prvo mjesto na turniru.

 

Pobjedniku turnira, MNK Drvodjelac, pripao je prijelazni i pokal u trajno vlasništvo, te novčana nagrada, MNK Novakima je uručen pokal u trajno vlasništvo i novčana nagrada, trećeplasirana Višnjica također je primila pokal u trajno vlasništvo i novčanu nagradu, dok je četvrtoplasiranoj Žarovnici uručena utješna nagrada – sanduk piva. Osim nagrada za najbolju momčad, u redove MNK Drvodjelac ‘otišle’ su i one za najbolje pojedince, pa je tako najbolji strijelac turnira Krunoslav Pečevski sa 8 postignutih golova, a najbolji vratar Emanuel Andreić.

 

 

Povezani Članci

Close