InfoRekreacijaUdruge

DŠR LANČIĆ KNAPIĆ 60-ak rekreativaca na „9. pješačenju na blagdan Sveta tri kralja“ – pratila ih kiša, susnježica i snijeg

Manifestacija, koju je podržala Turistička zajednica Grada Ivanca, okončana je druženjem svih sudionika do kasnih popodnevnih sati

Društvo za športsku rekreaciju Lančić Knapić je na blagdan Sveta Tri kralja, organiziralo i sprovelo tradicionalno, deveto pješačenje namijenjeno svim uzrastima.

Usprkos lošijem vremenu, hladnoći, kiši, susnježici i snijegu, na pješačenje se odazvalo 60ak rekreativaca, među kojima je bilo domaćih, članova orgnizatora, potom iz ivanečkog kraja, ali i rekeativaca s područja Varaždina, Vinice, pa i šire.

Okupljanje je bilo ujutro pred Društvenim domom u Knapiću, a potom se pješačilo planiranom rutom Knapić – Pišće – Risje – Žgano vino – Skradnjak – Vrhi – Knapić, koja je s povratkom iznosila oko 9 kilometara.

Na Žganom vinu, na pola predviđenog puta, šetače je dočekala logistika DŠR Lančić Knapić s toplim čajem, kuhanim vinom i domaćim delicijama.

Odmor je potrajao oko pola sata, a zatim je uslijedio povratak preko vinorodnih bregova Skradnjaka i Vrha do Društvenog doma u Knapiću, gdje je pripremljen domjenak – kuhani grah s kobasicama i mesom, te okrjepa.

Manifestacija, koju je podržala Turistička zajednica Grada Ivanca, okončana je druženjem svih sudionika do kasnih popodnevnih sati.

Foto: DŠR Lančić Knapić

Povezani Članci

Close