InfoUdruge

DŠR Lančić – Knapić obilježilo „24. svjetski dan pješačenja“

Lančić – Knapić – Društvo za športsku rekreaciju Lančić – Knapić je povodom „24. svjetskog dana pješačenja” organiziralo grupno pješačenje rutom Knapić – Skradnjak – Žgano vino – Prigorec – Izletište Jarki.

Pješačenju se odazvalo 40 rekreativaca iz Ivanca, Zagreba, Oroslavja, Lepoglave, Gečkovca, Vuglovca, Ivanečkog Naselja, Vinice i Lančić – Knapića, a cilj akcije bio je pješačenje u prirodi što većeg broja sudionika, te promocija pješačenja kao učinkovitog i jeftinog oblika fizičke aktivnosti, namijenjenog osobama svih životnih dobi.

Po dolasku u Izletište Jarki uslijedio je odmor i druženje, nakon čega se održalo rekreativno natjecanje u visećoj kuglani i pikadu. Pobjednici natjecanja u pikadu bili su Jasmina Burek (SD Stubica) i Damir Fodrek (DŠR Lančić – Knapić), a na visećoj kuglani najbolji su bili Branka Habek i Mario Surjak, članovi DSR Lančić – Knapić.

Troje najboljih u muškim i ženskim kategorijama bili su nagrađeni medaljama, dok su pobjednici u disciplinama primili i nagrade Izletišta Jarki.

Foto: DSR Lančić Knapić

Povezani Članci

Close