InfoIzdvojenoUdruge

DŠR Lančić Knapić: Održana godišnja Skupština

Lančić Knapić – U nazočnosti 50-ak članova, Društvo za športsku rekreaciju Lančić Knapić u Društvenom je domu u Knapiću održalo svoju redovnu godišnju Skupštinu, kojom je predsjedao Vinko Harjač.

Na dnevnom redu bile su uobičajene teme za ovakva događanja, poput Izvješća o radu u protekloj te prijedloga Planskih dokumenata za ovu godinu.

Opširno Izvješće o radu podnio je tajnik Mario Surjak, a u njemu su iznesene brojne aktivnosti koje je Društvo organiziralo i provelo, kao i one u kojima je sudjelovalo, a organizirale su ih srodne udruge i društva.
Istaknuta su tako, uz ostalo, trkačka natjecanja, nogometni i odbojkaški, te turniri u beli i stolnom tenisu, zatim natjecanja u seoskim sportovima i drugo, a u svima su članovi društva postizali zapažene rezultate.

Potom su podnešena Izvješća Nadzornog odbora i blagajničko izvješće, a sva su tri jednoglasno prihvaćena od strane delegata.

Plan i program rada za 2017. godinu podijeljen je na tri dijela, i to organizacija sportskih i rekreativnih događanja za sve zainteresirane, zatim za članove društva, te sudjelovanja na manifestacijama u organizaciji Sportsko-rekreativnih društava i drugih građanskih udruga.

Taj je plan, zajedno sa Financijskim, također prihvaćen jednoglasno.

Po usvajanju izvješća Skupštini se obratio gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, koji je pohvalio rad Društva, navevši, uz ostalo, kako svojim radom daje poticaj svim generacijama, od onih najmlađih pa do ljudi zrelih godina.

Batinić je prenio informaciju kako je gotov idejni projekt izgradnje Sportsko – rekreativnog centra „Matišićev bajer“, najavio skoru prezentaciju i javnu raspravu o njemu te pozvao sve da se uključe i svojim ga idejama obogate.

Radi se o zahtjevnom projektu na kojem će biti potrebno napraviti velike zahvate, pa će se morati strpjeti dok se ne izrealizira, no radit će se u suradnji i na dobrobit svih mještana Lančića i Knapića, kao i okolnog Vuglovca, napomenuo je također gradonačelnik Ivanca i zaželio Društvu da ostvari sve što je isplaniralo.

Predsjednik Društva Vinko Harjač rekao je da se uz zajednički dogovor sve može napraviti, posebno istaknuvši kako je važno da se krene u realizaciju projekta, a da će mještani puno toga napraviti sami.

Skupu se obratio i tajnik DŠR Salinovec Stjepan Četrtek, istaknuvši odličnu međusobnu suradnju. „Imam osjećaj da smo i jedni i drugi iz godine u godinu sve bolji. Čestitam na svemu što ste napravili, samim time što dobro znam koliko je teško okupiti i zadržati ljude“, rekao je Četrtek.

Uz Batinića i Četrteka, gosti Skupštine bili su i dogradonačelnici Ivanca Čedomir Bračko i Branko Putarek, pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivanca, Ljiljana Risek, te tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca, Boris Gotal.

Nakon dodjele zahvalnica donatorima i zaslužnim članovima Društva, Skupština je završila radom, a okupljeni su nastavili druženje uz prigodni domjenak.

Povezani Članci

Close