IzdvojenoSportVijesti

DŠR Lančić Knapić pobjednik 2. rekreativnih susreta žena Varaždinske županije – Ivanec 2017

Ivanec – Društvo za športsku rekreaciju Lančić Knapić organiziralo je „2. rekreativne susrete žena Varaždinske županije“ na kojima je sudjelovalo 8 ekipa.

Pobijedila je ekipa DŠR Lančić Knapić, drugo mjesto osvojio je lanjski pobjednik, Udruga građana Prigorec, a treće „Žene Mjesnog odbora Kaniža“.

Četvrto mjesto pripalo je DŠR Salinovec, peto UŠR Višnjica, šesto USR Stažnjevec, Forum žena Lepoglava bio je sedmi, a Udruga žena Podevčevo osma.

Za osvojeno 1., 2. i 3. mjesto u ukupnom poretku ekipe su dobile pehare, a svima su uručene diplome za sudjelovanje na natjecanju.

Natjecateljski program odvijao se u dvorani ivanečke osnovne škole, a sastojao se od sedam sportsko – rekreativnih disciplina; viseća kuglana, pikado, slobodno bacanje košarkaške lopte u koš, skok u dalj s mjesta, bacanje koluta na štap, vođenje nogometne lopte i gađanje rukometnom loptom.

Natjecanje su proveli suci Ivan Bakarić, Božidar Lančić, Goran Habek, Damir Vitez, Mirko Friščić i Mario Surjak.

Nagrade i priznanje ekipama su dodijelili Boris Gotal, tajnik Zajednice sportskih udruga grada Ivanca i Velimir Čić, predsjednik Saveza sportske rekreacije Varaždinske županije, koji su se, zajedno s Vinkom Harjačem, predjednikom DŠR Lančić Knapić, sudionicima natjecanja prigodnim riječima obratili prije njegova samoga početka.

Dodjela nagrada, domjenak, druženje i zabava održali su se u Društvenom domu u Knapiću.

Poredak:

1.DŠR Lančić Knapić – 314 bodova
2.UG Prigorec – 305 bodova
3.ŽMO Kaniža – 293 boda
4.DŠR Salinovec – 287 bodova
5.UŠR Višnjica – 284 boda
6. USR Stažnjevec – 277 bodova
7. FŽ Lepoglava – 266 bodova
8.UŽ Podevčevo 263 boda

Rezultati po disciplinama:

REZULTATI_2susret_zena_VZ_zupanije2017

Galerija fotografija na Facebook profilu Time out (https://www.facebook.com/sport.sjeverni.FM/).

Povezani Članci

Close