DVD GAČICE ‘Bogatiji’ za jednog vatrogasca, jednog dočasnika i dva dočasnika I klase

Gačice – U Vatrogasnom domu u Gačicama održana je 63. redovna godišnja Skupština DVD – a Gačice.

Nakon intoniranja himni i odavanja počasti svim preminulim vatrogascima i poginulim hrvatskim braniteljima, predsjednik društva Franjo Piskač otvorio je rad Skupštine, te predložio radno predsjedništvo.

Juraj Vincek, Valentina Brezovec i Erika Piskač izabrani su jednoglasno, te nastavili s vođenjem skupštine.

Izvješća o radu i o Financijsko-materijalnom poslovanju u 2017. godini podnio je Franjo Piskač, Izvješće Nadzornog odbora Jakob Kelemen, a Izvještaj Verifikacijskog povjerenstva Marta Dubravec.

Izvješća su usvojena od strane delegata, a potom su Program rada i Financijski plan za 2018. Godinu podniejli zapovjednik društva Anđelko Brezovec, te predsejendik Franjo Piskač, koja su također prihvaćena.

Nakon toga su dodjeljena priznanja, pa je tako kao vatrogasni veteran nagrađen Vjekoslav Piskač, brončanu vatrogasnu plamenicu primili su Mihael Brezovec, Kristijan Benkus i Ivica Šimek, brončanu vatrogasnu medalju Anđelko Brezovec, Josip Črnjak i Stjepan Slunjski, a spomenicu za 10 godina aktivnosti u vatrogastvu Valentina Brezovec.

Skupštini su nazočili i gosti, predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Ivanca Zdenko Đuras, predstavnici prijateljskih i susjednih Dobrovoljnih vatrogasnih društava Margečan, Ivanec, Radovan, Bedenec, Salinovec, Tužno, Donja Voća i Vidovec, Lovačkog društva „Šumski zec“ Margečan i UDVDR – a Ogranak Ivanec, te učiteljica Područne škole Metel Ožegović Gačice, Gordana Čehok.

Po završetku skupštine, nastavljeno je neformalno druženje čalnova DVD – a Gačice, gostiju i uzvanika.

Plan i program rada DVD-a Gačice za 2018

IZVJEŠTAJ O RADU DVD 2017

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!