InfoIzdvojenoUdruge

DVD IVANEC Mimohodom ulicama Ivanca i svečanom sjednicom obilježeno 130 godina djelovanja

Tijekom svečanosti prikazan je i kraći film s presjekom rada DVD-a od najstarijih dana do danas

Ivanec – Mimohodom ulicama Ivanca i svečanom sjednicom u prostorima ivanečkog kina, te otvorenjem oko 100 četvornih metara novouređenog vatrogasnog prostora, ivanečki vatrogasci, članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec obilježili 130. godišnjicu svog rada i djelovanja.

Tijekom svečane sjednice skup je pozdravio predsjednik DVD-a Mladen Stanko, koji je izrazio i ponos što je na čelu DVD-a koji nikada tijekom dugih godina svoga djelovanja nije prekidao rad.

Na povijest DVD-a i njegov sadašnji rad osvrnuo se zapovjednik Mario Rogina.

Jubilej je vatrogascima čestitao i ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić, a svečanosti je nazočio i potpredsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice, te predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedjeljko Vukalović, koji je DVD-u Ivanec uručio i priznanje, odnosno Povelju Đure Stjepana Deželića, oca hrvatskog vatrogastva.

DVD-u Ivanec 130. godišnjicu rada čestitali su i zapovjednik županije Vatrogasne zajednice Ivica Labaš, te predsjednik Vatrogasne zajednice grada Ivanca Zvonko Videc.

Skupština je bila i prigoda da se vatrogascima svih generacija uruče vatrogasna priznanja i diplome.

Tijekom svečanosti prikazan je i kraći film s presjekom rada DVD-a od najstarijih dana do danas, a svečanost je pjesmom uljepšao i Vokalni ansambl Sakcinski.

Povezani Članci

Close