InfoNašim krajem

DVD VIŠNJICA Održana 67. Izvještajna Skupština

Lepoglava – Dobrovoljno vatrogasno društvo Višnjica održalo je 67. izvještajnu Skupštinu na kojoj je predsjednik Društva, Goran Hočuršćak, brojne okupljene goste izvijestio o radu u protekloj 2017. godini.

Između ostalog naglasio je da je su višnjički vatrogasci u tom periodu intervenirali 16 puta te da je za potrebe Društva nabavljeno još jedno vatrogasno vozilo čime je dodatan povećana njegova operativnost.

Na Skupštini su upućene zahvale svima koji pružaju potporu radu Društva među kojima je najznačajnija potpora Grada Lepoglave ispred kojeg je čestitke na ostvarenom višnjičkim vatrogascima uputio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač.

Čestitke su Višnjičkim vatrogascima uputili i državni tajnik u Ministarstvu obrane Zdravko Jakop, predstavnik Općine Loška dolina Franjo Bukovec, zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Ivan Putarek te predsjednik Vatrogasne zajednice grada Lepoglave Mario Canjuga.

Na Skupštini je zapovjedniku Društva Stjepanu Križancu uručeno priznanje za 20 godina aktivnog rada u vatrogastvu. Najvatrogascem DVD-a Višnjice u 2017. godini proglašen je Toni Zagoranski.

Skupštini su nazočili brojni gosti među kojima su najbrojniji bili članovi vatrogasnih društava iz okolice te Zagrebačke, Krapinsko – zagorske i Koprivničko – križevačke županije te susjedne Slovenije.

Lepoglava.hr

Povezani Članci

Close