GospodarstvoInfoIzdvojeno

E, TO SE ZOVE PLAĆA Tvrtka iz Ivanca među pet s najvećim plaćama u Varaždinskoj županiji – provjerite gdje su najbolje plaće u Varaždinskoj županiji

Među 30 tvrtki s najboljim plaama u Varaždisnkoj županiji dvije su iz Ivanca, te po jedna iz Margečana, Kameničkog Vrhovca i Donje Voće

Ekipu s portala  Firmoteka zanimalo je gdje su isplaćene najbolje plaće, pa su tako, uz ostale županije, napravili analize tvrtki i u Varaždinskoj županiji.

U istraživanje su uključene firme s najmanje 10 zaposlenih, registrirane kao d.o.o., j.d.o.o., d.d. i obrtnik dobitaš – drugim riječima poslovni dio zajednice.

Iz istraživanja su isključene državne institucije, financijske institucije i Udruge.

Prema provedenim istraživanjima, najbolje plaće u Varaždinskoj županiji su u tvrtki ecx.io croatia koja se bavi računalnim programiranjem iz Varaždina s 23 zaposlenika, gdje je prosječna neto plaća 34.414,91 kuna, druga je tvrtka GVE iz Gornjeg Kućana, agencija za privremeno zapošljavanje u kojoj je zaposleno 21 djelatnika, gdje je prosječna neto plaća 25.399,65 kuna, a treća Emil Frey Digital iz Varaždina, tvrtka za računalno programiranje, koja ima 26 zaposlenih i prosječnom plaćom od 16.095,06 kuna.

Četvrta je tvrtka Appenture koja se bavi računalnim programiranjem s prosječnom neto plaćom od 13.389,52 kuna, a Top 5 zaključuje tvrtka CONEXIN iz Ivanca, društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo i usluge, koje se bavi kupnjom i prodajom vlastitih nekretnina, s prosječnom neto plaćom od 12.064,02 kuna.

Među Top 10 svrstala se AC GROUP AGENCY iz Donje Voće, društvo s ograničenom odgovornošću za ustupanje radnika, djelatnosti agencija za privremeno zapošljavanje, s prosječnom plaćom 11.048,34.

Respektabilne osobne dohotke svojim radnicima isplaćuje tvrtka ELEKTRO KRUNO iz Margečana, a iznosi 9.907,40 kuna i s tim je na 16. mjestu u Varaždinskoj županiji, TORNADO RAZMINIRANJE iz Kameničkog Vrhovca, društvo s ograničenom odgovornošću za humanitarno razminiranje i usluge s plaćom od 9.078,46 kuna je na 26., dok INEL-ELEKTRO iz Ivanca, društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge, isplaćuje prosječno 9.050,20 kuna i na 27. je mjestu Varaždinske županije.

Analiza plaća u 100 tvrtki u Varaždinskoj županiji dostupna je OVDJE

Tags

Povezani Članci

Close