Sport

Edi Petak, Vanja Ilisić, Maja Matačić i Aleksandar Balažinec pobjednici utrka 3. kola 2. Cross lige Beretinec 2017.

Edi Petak i Vanja Ilisić na kraćoj, te Aleksandar Balažinec i Maja Matačić na dužoj stazi, stigli su prvi na cilj utrka 2. kola 2. Cross liga Beretinec 2017., te na taj način ponovili rezultat iz 1. kola.

U konkurenciji 16 trkača na stazi duljine tri i pol kilometra pobijedio je Edi Petak iz Udruge za kulturu i sport Bedenec, a najbolja među 11 žena bila je Vanja Ilisić.

Pobjednik dulje utrke, one na stazi od 7 kilometara koju su istrčala 33 muškarca, bio je Aleksandar Balažinec, drugi je na cilj stigao Ivan Gotal, koji nastupa za Marathon 95, a treći Darko Petak iz Udruge za kulturu i sport Bedenec.

Od ostalih trkača koji nastupaju za klubove s ivanečkog područja Ivica Plantak iz Trkačkog kluba Ivančica bio je 5., a njegovi klupski kolege Vjekoslav Vorih i Josip Jakop osvojili su 12., odnosno 18. mjesto.

Od četiri žene koje su stigle do cilja, najbrža je bila Maja Matačić, ispred Ive Plantak, Lidije Vrbanić i Sonje Kreč.

Vodeći u ukupnom poretku kraće utrke su Vanja Ilisić i Edi Petak, te Maja Matačić i Darko Petak one na duljoj dionici.

4. kolo održava se u subotu, 14. siječnja s početkom u 14:30 sati na prostoru Seoski turizam Canjuga u Beretincu, koji je, uz Brdsko biciklistički klub Asi i SRD 315 Sjeverozapad, i organizator lige.

Povezani Članci

Close