Sport

Elkom kup Ivanec 2012 – četvrtfinale

IVANEC – ASO Ponos, Policijska postaja Ivanec, Kolobit i Caffe bar Stara pošta & Caffe bar Borsalino u seniorskoj, te Lepoglava, Policijska postaja Ivanec, Krapina Šped i NK Ivančica u veteranskoj, sudionici su polufinala Elkom kupa 2012. Uz njihove, u nedjelju će se odigrati i susreti mini turnira U-10 igrača, te jedan egzibicijski, također mladih igrača, u 12 uzrasta.

 

Prvi su polufinale osigurali igrači Policijske postaje Ivanec, pojačani Mordejom, Šnoflom i dvostrukim strijelcem Kunštekom, koji su boljim izvođenjem šesteraca izbacili Gt-Rosi. U izjednačenoj utakmici PP Ivanec je dva puta vodila, GT Ro-Si stizao rezultat, u zadnjih desetak minuta bio bolji na terenu, pa ni njegov prolazak u polufinale ne bi bio nezaslužen. Jambres je obranio šesterac Kovačecu, dok je preostalih pet izvođača bilo precizno.

 

Veteranska momčad Policijske postaje Ivanec ušla je u polufinale ‘preko’ Cojonesa, koji je pružio dostajan otpor, a odličnu su utakmicu odigrali Caffe bar Stara pošta & Caffe bar Borsalino i Športska udruga građana Gornja Šemnica, koja je povela lijepim golovima Skrbinca sa 2:0, imala nešto više prigoda, no Kramberger je vratio momčad iz Zlatara u igru tek nekoliko sekundi nakon drugog gola suparnika. Blagus, pa još jednom Kramberger donijeli su slavlje momčadi koja je, kako je već istaknuto, na ‘mala vrata’ ušla u drugi krug u još jednoj utakmici u kojoj ne bi bilo nezasluženo da je pobjedu ostavrio suparnik.

 

ASO Ponos je nastavio put prema obrani naslova, u dosta čudnoj, relativno komotnoj utakmici, u kojoj su protiv Elkom SL-Servisa poveli s 3:0, da bi Ivančani smanjili na samo gol zaostatka i susret u momentu učinili neizvjesnim, sve do praktički posljednjeg napada, u kojem je Hodžić postigao četvrti gol za prvake.

Veterani Lepoglave propisno su se namučili protiv momčadi Od klijeti do klijeti, koja je prvi dio okončala zasluženim vodstvom, a susret je ‘prelomljen’ tek u 35. minuti golom Hutena za 3:1, da bi Druško u zadnjem napadu potvrdio plasman u polufinale.

 

MNK Žarovnica je protiv Kolobita odigrala jako dobro prvo poluvrijeme, povela, imala velike prigode za povećanje vodstva, no slično kao i u osmini finala protiv Auto škole Crnković & Aquamarina, u završnici, ovoga puta prvog poluvremena, primila izjednačjujući gol. Početkom nastavka imali su igrači Žarovnice prigode za povesti, a nakon što im to nije pošlo za nogom, Kolobit je preuzeo igru i do kraja stigao da sigurne pobjede.

 

Rezultati, subota, 14.01.2012.

GT Ro-Si – Policijska postaja Ivanec (1/4 seniori)           4:5, 6m (2:2, 1:2)

Tomislav Vincelj, Tihomir Kranjčević; Darko Kunštek 2

Policijska postaja Ivanec – Cojones (1/4 veterani)           6:3 (4:1)

Danijel Štefulj 3, Danijel Novak, Robert Težački, Mario Medenjak; Tomislav Paljak 2, Vedran Videc

Caffe bar Stara pošta i Caffe bar Borsalino – Športska udruga građana Gornja Šemnica (1/4 seniori) 3:2 (0:0)

Simon Kramberger 2, Krešo Blagus; Tomislav Skrbinac 2

ASO Ponos – Elkom SL-Servis (1/4 seniori) 4:2 (3:1)

Danijel Vincelj 2, Marko Marjanović, Slaven Hodžić; Neven Varga, Nedjeljko Kolačko

Lepoglava – Od klijeti do klijeti (1/4 veterani) 4:1 (0:1)

Zdravko Frketin, Željko Geček, Robert Juten, Vlado Druško; Marinko Ljubičić

MNK Žarovnica – Kolobit (1/4 seniori) 1:4 (1:1)

Mario Jug; Dražen Lončar 3, Igor Vorih

 

Nedjelja, 15.01.2012. (polufinale)

15:30 NK Nedeljanec – NK Novi Marof U-10

16:10 Policijska postaja Ivanec – NK Ivančica (veterani)

17:00 NK Lepoglava – NK Ivančica U-10

17:40 ASO Ponos – Policijska postaja Ivanec (seniori)

18:30 NK Ivančica U-12 – NK Varaždin U-12 (egzibicija)

19:10 Caffe bar Stara pošta & Caffe bar Borsalino – Kolobit (seniori)

20:00 Krapina Šped – Lepoglava (veterani)

Povezani Članci

Close