Sport

Europsko prvenstvo u rukometu za žene igra se i u Varaždinu

 

Varaždin će biti jedan od gradova domaćina predstojećeg 11. Europskog prvenstva u rukometu za žene, koje se održava od 7. do 21. prosinca u Hrvatskoj i susjednoj Mađarskoj, odnosno u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Györu, Debrecenu i Budimpešti. Skupinu A, u kojoj igraju Mađarska, Španjolska, Rusija i Poljska, ugostit će mađarski Györ, a skupina B, sa Norveškom, Danskom, Rumunjskom i Ukrajinom igrat će u Debrecenu. Varaždin će biti domaćin razigravanja skupine C, u kojoj igraju reprezentacije Hrvatske, Švedske, Njemačke i Nizozemske, a u Osijeku će se igrati skupina D, sa Crnom Gorom, Francuskom, Srbijom i Slovačkom.

 

Pod vodstvom izbornika Vladimira Canjuge, reprezentacija Hrvatske će natjecanje po skupinama u varaždinskoj Areni otvoriti u ponedjeljak, 8. prosinca, u 20 sati i 15 minuta sa Švedskom.

 

U srijedu, 10. prosinca, naše reprezentativke igraju protiv Njemačke u isto vrijeme, a posljednju utakmicu po skupinama u Varaždinu će odigrati u petak, 12. prosinca, protiv Nizozemske, također u 20 sati i 15 minuta. Susreti drugog kruga igrat će se u Debrecenu i Zagrebu, a poluzavršnica i finale u Budimpešti.

 

Parovi i satnice utakmica u Varaždinu:


http://huncro2014.ehf-euro.com/schedule-results/final-tournament/preliminary-round/group-c

 

Kompletan raspored:


http://huncro2014.ehf-euro.com/fileadmin/Content/HUNCRO2014W/Files/Misc/Match_Schedule_22.07.2014.pdf

 

Foto: www.hrvatskareprezentacija.hr

Povezani Članci

Close