Sport

Finale županijskog odbojkaškog kupa: ŽOK Ivanec – Varaždin Volley II 0:3

 

Ivanec – U finalnom susretu županijskog odbojkaškog kupa za žene, igranom u dvorani Osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski u Ivancu, odbojkašice Varaždin Volleya II pobijedile su ŽOK Ivanec sa 3:0 u setovima (25:12, 25:18 i 25:21). Utakmica je trajala nešto više od sat vremena, a nakon što su Varaždinke prva dva seta bile sigurne i dobile ih uvjerljivim rezultatima, u trećem se igrala najbolja odbojka uz obilje lijepih poteza.

 

Ivančanke su u tom periodu pružile odličan otpor gošćama, no u završnici je do izražaja došlo iskustvo Varaždinki, koje su osvojile ključne poene i na kraju sa čistih 3:0 obranile naslov pobjednica županijskog odbojkaškog kupa.

 

Ekipa Varaždin Volley primila je 15 zlatnih medalja koje im je uručio Milorad Batinić, potpredsjednik Sabora Republike Hrvatske i gradonačelnik Ivanca, dok su viceprvakinje, Ženski odbojkaški klub Ivanec, primile ukupno 15 srebrnih medalja iz ruku Josipa Kleina, predsjednika Županijskog odbojkaškog saveza Varaždin.


Pehar pobjedničkoj ekipi i drugoplasiranoj uručio je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge, koji je sa potpredsjednikom Željkom Jurčevićem nazočio finalnoj utakmici.


U predigri završnice Županijskog odbojkaškog Kupa odigrana je utakmica između seniorske momčadi  Ludbrega i kadetske ekipe Ivanca koju su sa 2:1 dobile mlade ivanečke odbojkašice.

 

 

 

Foto: Goran Božak

 

Povezani Članci

Close